May 27, 2022

Rumkóstoló workshop és koktélozás a Speak Easy bárban

1093 Budapest, Erkel utca 13/A
+36 30 407 3589
info@gintasting.hu

Ezen az egész estét betöltő rumkóstolón 5 különböző régió érlelt prémium rumjait fogjuk megkóstolni és kiválasztunk egyet közülük melyből közösen készítünk egy igazi rumos koktélt. Az est során bemutatjuk a rumokat átbeszéljük készítésüket és különbséget teszünk a különböző égtájok érlelt rumjai között. ez egy igazi kalandozás lesz a rumok világában. A rumok mellé sonka válogatással is készülünk, hogy ne maradjatok éhesek a rumkóstoló közben. Itt nem csak ülni fogsz és kóstolod a rumokat, hanem te is készíteni fogod az instruktorunk segítségével a koktélokat. A kóstoló végén lehetőséged van további koktélokat fogyasztani és akár saját magad készíteni is.
A következő rumokat kóstoltatjuk.

Ezeken kívül készítünk nektek egy meglepetés rum koktélt és ti is készítetek magatoknak egy igazi rumos koktélt.
Gyere el hozzánk és légy részese egy egész estés rumozásnak egy titkos Speak Easy bárban.
Az est ára 15990 ft mely tartalmazza a rumokat a koktélokat és a sonka válogatást is. A jelentkezést követően a megküldött bankszámla számra utalással tudod kiegyenlíteni.
Jelentkezni az info@gintasting.hu e-mail címen tudsz vagy az alábbi telefonszámon. +36 30 407 3589. De ha személyesen hoznád be nekünk a jegy árát akkor a ginshop ban 9.kerület Közraktár utca 10. Elérhetőségünket megtalálod a weboldalon www.ginshop.hu
vagy a Bols Mixer Akadémiára tudod behozni www.mixertanfolyam.hu. Amennyiben személyesen szeretnéd kiegyenlíteni a jegy árát csak készpénzben tudod megtenni. A Jelentkezéseket a befizetések sorrendjében tudjuk figyelembe venni.
A workshop helyszíne 9.kerület Erkel utca 13/A Secret Speak Easy Bár
Kezdési időpont 18.óra várható befejezés 21.óra.

Jegy ára:

15990

Ft

Bemutatásra kerülő rumok

- Matusalem Grand Reserva 15 éves rum Dominikáról.
- Plantation XO rum Barbadosról
- Prohibido 15 éves Solera Reserve rum Mexikóból
- A.H. Riise Non Plus Ultra 42% Dániából
- Ryoma 7 éves rum Japánból.

Jelentkezés

A form kitöltése után munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot és minden további információt elmond, illetve válaszol a felmerülő kérdésekre.

Köszönjük! Az üzeneted megkaptuk és hamarosan jelentkezünk.
Hoppá! Hiba történt!

Jelentkezni az info@gintasting.hu e-mail címen is tudsz vagy az alábbi telefonszámon. +36 30 407 3589.

De ha személyesen hoznád be nekünk a jegy árát akkor a Ginshop-ban 9.kerület Közraktár utca 10. alatt megtalálsz minket.

Elérhetőségünket megtalálod a weboldalon www.ginshop.hu vagy a Bols Mixer Akadémiára tudod behozni ww.mixertanfolyam.hu.

Amennyiben személyesen szeretnéd kiegyenlíteni a jegy árát csak készpénzben tudod megtenni.

A jelentkezéseket a befizetések sorrendjében tudjuk figyelembe venni.

Jegyvásárlás

A gintasting létszáma maximált, hiszen itt nem csak ülsz és előadást hallgatsz hanem te is aktívan készíted a gin tonikokat. A program teljes árát a jelentkezést követően a megküldött bankszámla számra utalással tudod kiegyenlíteni.

Facebook Esemény
#MiniCRMFrame_35096-0wzi9t0bx90rzzvy6v9a { height: auto !importan; width: 500px; }